Dina rekommendationer?

googleminusGoogle har hittat på att de ska använda dig som reklampelare genom nya användarvillkor där företaget ger sig rätten att använda ditt namn och din bild i annonser, lite på samma sätt som när Facebook talar om för dina vänner att du har gillat en sida. Det finns många som skrivit om Googles ”Delade Rekommendationer” senaste veckan, t ex IDG. Du kan stänga av den här funktionen men sidan är inte lätt att hitta, så här har du länken. Kryssa ur rutan långt ned på sidan, ”Baserat på min aktivitet…”, och spara.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *