I stället för Linkmaster

qrIbland går Linkmaster ut på stadens gator, klädd som en vanlig man. Och då hinner han kanske inte uppdatera den här sidan lika ofta som han borde. Den här gången stod det still i ett halvår och om det händer igen kan du trösta dig med bloggarna nedan. De kan i alla fall fylla tomrummet efter linkmaster.se när det handlar om datorer och internet:

Macken. Winterkvist är en nyfrälst Apple-evangelist som mellan påhoppen på Samsung och Google, och de eviga patentstriderna, levererar riktigt bra och användbara tips för användare av OSX och iOS. Kort, koncist och alltid länkat.

TKJ.se är en klassisk PC-blog som enligt Tommy k Johansson är Sveriges största IT-blog. Skriver initierat och bra om Windows, Android och internet men ta det han skriver om Mac och iOS med en nypa salt…

Påvels blogg. Påvel är en open source-taliban som skriver kunnigt och engagerat om operativsystem, ordbehandling och annat datorrelaterat. Mellan alla åsikter hittar man en hel del nyttig info om Linux, OpenOffice, Gimp och annan fri programvara.

Array.se har seglat upp som min nya favorit sedan de breddat sig och bytt namn från ”Allt om Mac”. Nyhetssida som bevakar utveckling och teknik i IT-samhället ur ett brett perspektiv även om de säkert kan beskyllas för att vara Apple-positiva.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *